Blomlådor

Se vårt arbete

Våra blomlådor möjliggör dig att ta skönheten och naturen till stadsmiljön och din hemträdgård på ett miljövänligt sätt. Blomlådorna tillverkas av returplast vilket gör dem både dekorativa och hållbara utomhus. De kan användas för såväl fleråriga som ettåriga växter efter användarens önskemål. Lådorna har en vattenreservoar i botten som fungerar som ett vattningssystem, så att växter med djupare rötter inte behöver vattnas varje dag.

Blomlåda N

Planter

Blomlådan N kan placeras på olika sätt och dess utseende kan anpassas till omgivningen. En möjlighet är att låta bli att använda något dekorativt hölje och ha lådan infälld i gatan eller terrassen. Om lådan placeras på marken kan den förses med ett hölje av paneler i returplast, naturligt trä, glas, skuren natursten osv. Lådan rymmer 350 - 400 l jord. Vattenreservoaren i dess botten rymmer 70 l vatten. Lådan är försedd med ett kontrollrör (water check tube) från botten till överkant för kontroll av vattennivån.

Blomlåda A

Blomlådan A kan användas enskilt men man kan även placera flera lådor i varandra och bygga ett torn av blomlådor. Standardfärgen är marmor men lådan kan utföras i olika kulörer för att bättre anpassa den till omgivningen. Blomlådan A rymmer 200-250 l jord. Vattenreservoaren i dess botten rymmer 50 l vatten. Lådan är försedd med ett kontrollrör (water check tube) från botten till överkant för kontroll av vattennivån.