Utebadkar

Se vårt arbete
Hot tub

Utebadkaret Double är avsedd för användare som tycker att två personer är ett lagom stort sällskap för sköna utebad. 2 m längd och 0,7 m bredd ger tillräckligt med plats för att två personer kan bada bekvämt. Sedan behöver man bara 400 l vatten och en famn vedträn för ett behagligt bad. Tack vare kompakta mått och snabb uppvärmning är badkaret även utmärkt för att ordna ett roligt utebad för barn

Double är av PE-plast och kan tillhandahållas i många olika kulörer. Standardfärgerna är blå, grå marmor och svart. Man kan köpa bara Double-plastbadkaret och bygga ett lämpligt hölje på egen hand alternativt bygga in badkaret i terrassen, antingen delvis eller helt. Och om man vill installera badkaret utan hölje så förser vi den med sidostöd i rostfritt stål med ett rör som är till hjälp när man ska resa sig.

Hot tub
Hot tub

En tredje version som vi erbjuder är ett badkar med helt färdigbyggt hölje. Höljet är av snygg ljusbeige vattenbeständig plywood som håller i åtskilliga år utomhus. Kaminen är vattenmantlad, vedeldad, med självcirkulation och av rostfritt stål. Rökrör, två vattenslangar på 0,5 m och plastgenomföringar ingår.

Kundspecifika produkter