Liikenne-Esteet

Nähdä työmme

Liikenne-esteet ovat kätevä tapa liikenteen tehokkaan hallinnan turvaamiseksi. Eccua Pro valmistaa liikenteen turvaesteitä. Tällä hetkellä tarjoamme kahta eri kokoa esteitä. Eccua Pro:n liikenne-esteet ovat kevyitä, helposti varastoitavia, kuljetettavia ja käsiteltäviä. Painon lisäämiseksi täytetään tuotteet hiekalla tai vedellä. Esteet voi yhdistää toisiinsa yhtenäiseksi jonoksi. Tuotteilla on hyvä sään ja UV:n kesto. Vakioratkaisuna tarjoamme punavalkoisia esteitä, mutta asiakkaan pyynnöstä voimme valmistaa myös muita väriratkaisuja.

H 800 liikenne-este

H 800 soveltuu liikenteen hallintaan maanteillä ja kaduilla, jossa sen näkyvyys on tärkeää. Johtuen sen korkeudesta, on este aina ajoneuvon kuljettajan näkyvissä. Tuotteeseen voidaan lisätä vilkkuvalot ja heijastimet. Tuotteet ovat kaksiseinäiset, sisältä tyhjiä ja voidaan tilan säästämiseksi pinota päällekkäin.

Download PDF
Smily trash bin
Hot tub

H 500 liikenne-este

H 500 soveltuu sekä liikenneympyröihin että parkkipaikoihin. Tuotteeseen voidaan lisätä heijastimet. Koska esteen alaosa on suhteellisen leveä ja jos se on lisäksi täytetty täyteaineella, on se voimakkaita tuulia vastaan melko vankka eikä helposti kaadu.

Download PDF
Smily trash bin