Kukkalaatikot

Nähdä työmme

Tyylikäillä kukkalaatikoillamme tuot kauneutta ja luontoa ympäristöystävällisesti kaupunkiympäristöön ja kotipuutarhaan. Laatikot on valmistettu kierrätetystä muovista, joten ne ovat koristeellisia ja ulkoisia olosuhteita kestäviä. Istuta monivuotisia tai kausikasveja toiveesi mukaan! Kukkalaatikko on varustettu kestokastelujärjestelmällä, joka helpottaa kasvien hoitoa.

Planter N-kukkalaatikko

Planter

Laatikon voi asentaa monin eri tavoin ja räätälöidä haluttuun ympäristöön sopivaksi. Yksi mahdollisuus on tilata se ilman ulkoverhousta ja upottaa se maahan tai terassiin. Jos asennat laatikon maan pinnalle, voidaan verhouksena käyttää kierrätettyä muovia, luonnollista puuta, lasia tai leikattua luonnonkiveä jne. Laatikon tilavuus on 350 -400 litraa multaa ja kestokastelujärjestelmän vesisäiliöön mahtuu 70 litraa vettä. Kastelutarpeen kertoo veden mittatikku – ei liikakastelun vaaraa!

Planter A-kukkalaatikko

Planter A-kukkalaatikot ovat pinottavia – niistä voi rakentaa kasvitornin tai käyttää yksittäisinä. Laatikon perusväri on marmori-imitaatio mutta siihen saa myös haluttuun ympäristöön sopivia eri värejä. Laatikon tilavuus on 200 -250 litraa multaa ja kestokastelujärjestelmän vesisäiliöön mahtuu 50 litraa vettä. Kastelutarpeen kertoo veden mittatikku – ei liikakastelun vaaraa!