Double (Tupla)-Poreamme

Nähdä työmme
Hot tub

Double-poreamme soveltuu nimensä mukaan kahdelle kylpijälle. 2 metrin pituisessa ja 0,7 metriä leveässä poreammeessa on tarpeeksi tilaa nautinnollisen kylpykokemuksen mahdollistamiseksi kahdelle. Kaikki mitä tarvitset, on 400 litraa vettä, sylillisen puita ja nautinnot voi alkaa! Koska poreamme on pieni, lämpenee vesi nopeasti ja lapsillakin on mukavaa kylpeä ulkona.

Double valmistetaan PE-muovista ja sen värivalikoima on laaja. Vakiovärit ovat sininen, harmaa marmori-imitaatio ja musta. Poreammetta voi tilata myös osittain tai täysin terassiin upotettavana muovisena kylpyammeena tai rakentaa sille itse sopivan ulkoverhouksen. Jos haluat asentaa kylpyammeen ilman verhousta sinulle sopivaan paikkaan, lisäämme sille ruostumattomasta teräksestä sivutuet ja nousutuen.

Hot tub
Hot tub

Kolmantena vaihtoehtona tarjoamme kokonaan valmista, ulkopuolelta verhottua kylpyammetta. Verhous valmistetaan koristeellisesta kermanvärisestä vesitiiviistä vanerista, joka kestää ulkokäytössä useita vuosia. Kiuas on vesitiivis, sillä on itsekiertävä puulämmitteinen lämmitysjärjestelmä ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakkaus sisältää savuputken, kaksi 0,5 metrin letkua sekä muoviset läpiviennit.

Asiakaskohtaiset tuotteet